Gör dressingen: Blanda samman citronsaft, honung, ett kryddmått salt, en nypa svartpeppar i en liten bunke. Ställ dressingen åt sidan.
Steg 2
Stek bacon: Värm upp en stekpanna till medeltemperatur. Stek baconskivorna tills de är spröda och gyllene, i cirka 5–7 minuter. Lägg baconet på ett hushållspapper för att låta överflödigt fett rinna av, så att baconet blir extra krispigt.
Steg 3
Förbered kycklingen: Krydda kycklingfiléerna med salt och lite svartpeppar. Tillsätt kokosolja i samma panna som du stekte baconet (om det är för mycket fett kan du torka bort lite med hushållspapper) och sätt plattan på medelhög värme. Stek kycklingfiléerna i cirka 4–6 minuter på varje sida, eller tills de är genomstekta och har en gyllenbrun färg. Låt kycklingen vila några minuter och skär sedan i skivor.
Steg 4
Förbered salladen: Blanda försiktigt bladen från hjärtsalladen, skivad rödlök, skivade jordgubbar och smulad fetaost i en stor bunke.
Steg 5
Gör salladen: Lägg kycklingskivorna och det spröda baconet på toppen av salladsblandningen. Toppa gärna med lite extra svartpeppar.
Steg 6
Lägg upp salladen: Häll citron- och honungsdressingen över salladen precis innan servering. Blanda runt så att dressingen fördelas jämnt.
Klart!
Servering: Toppa salladen med färsk basilika och mynta om önskas. Servera salladen som en enkel, men smakrik huvudrätt.